Το Ξενοδοχείο EN

Mies van der Rohe, Γερμανος αρχιτεκτονας

«Η αρχιτεκτονική είναι η επιθυμία μιας εποχής εκφρασμένη στο χώρο.»

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου μας είναι η καλύτερη έκφραση της εποχής του. Το ρεύμα του Bauhaus που επικρατεί, αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κτήριο μας. Με μοναδικό υλικό το οπλισμένο σκυρόδεμα, ο μινιμαλισμός παίρνει  μορφή και μας παρουσιάζεται εντυπωσιακά.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας έχουν φιλοξενήσει πολλές σημαντικές προσωπικότητες του παρελθόντος, όπως εφοπλιστές (κ.Λαιμός) και πρωθυπουργούς (Π.Τσαλδάρης). Φυσικά στο πέρασμα των χρόνων έχουν ανακαινιστεί ώστε να υπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες, χωρίς να επηρεάζεται το ρετρό στιλ τους. Με αυτόν τον τρόπο παρέμειναν ευρύχωρα, πάντοτε με τα ιδιαίτερα  ξύλινα πατώματα από δρυ Αμερικής. 

Στις χαρακτηριστικά ψηλοτάβανες αίθουσες του καθιστικού και της τραπεζαρίας που πλημμυρίζουν από το φως του ήλιου, απολαμβάνουμε τον πρωινό μας καφέ σε μια ατμόσφαιρα διαφορετική, που μας ταξιδεύει σε άλλη εποχή.

Η 3η γενιά των ξενοδόχων που έχει γαλουχηθεί με τις αξίες παλαιότερων εποχών και κρατά την αυθεντικότητά της, υπόσχεται να προσφέρει στον επισκέπτη το σεβασμό και τις ανέσεις που απαιτούνται, κάνοντας την διαμονή του μια ξεχωριστή εμπειρία που θα κρατήσει παντοτινά στις αποσκευές του γυρίζοντας από το ταξίδι του.