Το Ξενοδοχείο

Mies van der Rohe, Γερμανος αρχιτεκτονας

«Η αρχιτεκτονική είναι η επιθυμία μιας εποχής εκφρασμένη στο χώρο.»

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου μας είναι η καλύτερη έκφραση της εποχής του! Το ρεύμα του Bauhaus με βασική φιλοσοφία, «Το λιγότερο είναι περισσότερο» αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο κτήριο μας. Με μοναδικό υλικό το οπλισμένο σκυρόδεμα, ο μινιμαλισμός παίρνει  μορφή και μας παρουσιάζεται στην καλύτερη εκδοχή του.

 

Στις χαρακτηριστικά ψηλοτάβανες αίθουσες του καθιστικού και της τραπεζαρίας που γεμίζουν από το φως του ήλιου απολαμβάνουμε τον πρωινό μας καφέ, με την αύρα μιας άλλης εποχής .

Το ξενοδοχείο μας είχαν επιλέξει για τη διαμονή τους πολλές λαμπρές προσωπικότητες του παρελθόντος όπως ο εφοπλιστής Σ.Λαιμός και ο πρώην πρωθυπουργός Π.Τσαλδάρης. Τα δωμάτια στο πέρασμα των χρόνων ανακαινίστηκαν, ώστε να μπορούν ν’ ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, χωρίς όμως να επηρεαστεί το ρετρό στυλ τους. Έτσι παρέμειναν ευρύχωρα και ατμοσφαιρικά, πάντα με τα ξύλινα πατώματα από δρυ Αμερικής.

Ως τρίτη γένια ξενοδόχων που έχει γαλουχηθεί με τις αξίες των παλαιότερων εποχών κρατώντας όμως την αυθεντικότητά της,  υπόσχεται να προσφέρει στον επισκέπτη το σεβασμό που του αξίζει,  κάνοντας την διαμονή του μια εμπειρία ξεχωριστή που θα τη φυλάξει στις αποσκευές του γυρίζοντας από το ταξίδι του .