Το ξενοδοχείο μας

Το Ξενοδοχείο “Vassilikon” βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Λουτρακίου από το 1932.

Ένα όμορφο αρχοντικό κτίριο που τα 28 άνετα δωμάτια του μετά ξύλινα αναπαλαιωμένα δάπεδα, φροντισμένα με ποιότητα και γούστο φιλοξένησαν πολλές προσωπικότητες της τότε εποχής.

Σήμερα ανακαινισμένο και φιλόξενο όπως πάντα, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις περιμένει να σας φιλοξενήσει και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Το Ξενοδοχείο μας βρίσκεται στη Κεντρική Πλατεία του Λουτρακίου 200 μέτρα από το υπερσύχρονο SPA και σε απόσταση αναπνοής από την παραλία  του Λουτρακίου.

Στο σαλόνι του ξενοδοχείου μας μπορείτε να απολαύσετε το καφές σας από το παραδοσιακό “καφενείο”. Έναν χώρο οικείο που θα σας χαλαρώσει. Παράλληλα το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι ανά πασά στιγμή διαθέσιμο για να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Guestbook

Mάριος Κ.
... ένα ξενοδοχείο που με την εξυπηρέτηση του προσωπικού του σε κάνει και νιώθεις βασιλιάς...

Έλενα Σ.
... εξαιρετική τοποθεσία, ευδιάθετο προσωπικό, σε κεντρικότατο σημείο, ακριβώς δίπλα από το Spa, δίπλα στην παραλία, κοντά στο καζίνο Λουτρακίου, το καλυτερο μέρος για κάποιον που επισκέπτεται το Λουτράκι και θέλει να βρίσκεται κοντά σε όλα..μην ξεχάσω την εξαιρετική φιλοξενία..

Weather